爱能生物科技
Advanced Search:

Problems related to post surgery and rehabilitation of rupture of Achilles tendon channel minimally invasive

Source:Aineng biotech Time:2016-08-02 09:02:50

What to do for sleepless due to foot hurt the first day after surgery? How to prevent Achilles tendon incision infection after surgery? What nursing items need to be noted in 24 hours after Achilles tendon rupture? Need double crutches aid to get up from bed in normal times, but I do not know how to use double crutches for walking up and down stairs? Which foot shall go upstairs first, the hurt one or the good one?

1、Question: What to do for sleepless due to foot hurt the first day after surgery?

Answer: If it hurts heavily, you can request for additional pain relief measures: For example, pain pumps and all kinds of narcotic sedatives.

2、Question: How to prevent Achilles tendon incision infection after surgery?

Answer: To timely care the incision after the surgery, timely and thoroughly change the medicine to keep the local dry and clean. To raise the injured foot can help the blood to go back.

3、Question: What nursing items need to be noted in 24 hours after Achilles tendon rupture?

Answer: Within 24 hours after surgery, the patient should immediately go back to the ward bed, with pillows and pads beneath the knees, and the lift height is 20 centimeters higher than the body. This is to facilitate blood return, prevent leg swelling, and reduce thrombus. The legs of rising higher shall adhere to 3-5 days.

4、Question: Need double crutches aid to get up from bed in normal times, but I do not know how to use double crutches for walking up and down stairs? Which foot shall go upstairs first, the hurt one or the good one? Alternating walking down the stairs first or the foot of injury first and then the good foot up?

Answer: Keep one sentence in mind" Good feet go to heaven, bad feet hell. "Good feet go to heaven is that to raise the good foot in time of going upstairs. Conversely the first step is to let your hurt foot raise, that is to make you hurt foot together with crutch in time of using force.

5、Question: In the functional rehabilitation exercises, when should I do the hot compress? What time should be for the ice compress?

Answer: In the rehabilitation process, such a process of hot compress——extension exercises——muscle strength exercises——flexibility exercises——cool——down exercise——ice compress can be used.

6、Question: In time of hot compress, Chinese medicine or warm water foot bath, the water temperature is controlled at how much?

Answer: Heat or foot bath temperature should not be too high, and 40-42℃ can be appropriate. And there are a lot of broken members to use the water with too high temperature but increased swelling.

7、Question: After an exercise, how long should I do the ice compress?

Answer: After injury or exercise, use ice can play the role of reducing pain and swelling, but ice time depends on the temperature of the ice and if the temperature is below 5 degrees Celsius, it is not more than 10-15 minutes.

8、Question: The longer the feet in Chinese medicine, the better? How much the temperature can be controlled for the best?

Answer: General Chinese medicine foot bath is soaking for 25-35 minutes, and 25-35 minutes can allow the foot capillary makes enough absorption of active ingredients of Chinese medicine; Too long a time of soaking feet can lead to sweat and too much loss of sweat can do damage to the heart. Water temperature controlled at 40-42 ℃ is best. Because about 40 degrees is easy for people to adapt and high temperature will burn the skin, and a sudden of fast blood circulation will cause blood rush, leading to discomfort or even collapse.

HOME   |  ABOUT   |  NEWS   |  PRODUCT   |  CONSULT   |  HOSPITAL   |  CONTACT   |  Management 
24H online:031189928561
All rights reserved © 2016 Heibei Aineng Biological Technology Co., Ltd.
Address: Floor 3, Block B, Building 2, Zhenxin Industrial Park, No. 399 North Xinshi Road, Shijiazhuang City Postcode: 050000
Tel.: 0311-89928561   Fax:0311-86977777   E-mail: [email protected]
状元红高手坛599199